• Безплатна доставка на поръчки над Lv 70 

  • Време за доставка 1 - 3 работни дни

  • Вашата поръчка ще бъде доставена чрез UPS

  • Списание
  • Въздействие
  • Обслужване на клиенти
  • локатор на магазина
НачалоКрасотаСлънцезащита
The Ritual of Karma Sun Protection Milky Spray 30
The Ritual of Karma

Sun Protection Milky Spray SPF 30

слънцезащитен млечен спрей SPF 30, 200 ml

Цвят:SPF 30
  • The Ritual of Karma Sun Protection Milky Spray 30
  • The Ritual of Karma Sun Protection Milky Spray 50
Размер:Regular - 200 ml

Lv 39,00

200 ml (Lv 195,00 / 1 l)

  • Безплатна доставка на поръчки над Lv 70 

  • Време за доставка 1 - 3 работни дни

  • Вашата поръчка ще бъде доставена чрез UPS

Защитете и подхранете кожата си, докато се наслаждавате на слънцето, с нашия невидим млечен спрей SPF 30. Бързо абсорбиращ се и нелепнещ, той е обогатен с витамин Е, бял чай и лотосов цвят, както и с нашия дълбоко овлажняващ комплекс Hydra-Boost.

Защо е нещо специално

Лека овлажняваща формула

Широкоспектърна слънцезащита 

Незалепващ, без бели петна

Подробности за продукта

Описание

Хидратиращ лосион със слънцезащитен фактор SPF 30, който не оставя бели следи по кожата, абсорбира се бързо и не лепне. Тялото Ви е защитено от вредното въздействие на слънчевите UVA и UVB лъчи и подхранено с едно нанасяне благодарение на Hydra-Boost Complex. Този уникален хидратиращ комплекс съдържа сквалан, алое вера и водорасли, за които е известно, че помагат за успокояване на дехидратираната кожа и възстановяване на еластичността ѝ. Спреят лосион за тяло осигурява невидима, постоянна и широкоспектърна защита. Съдържа бял чай, витамин Е и цвят от лотос. Въпреки че съставът е...Показване на още

Съставки

Aqua/Water, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Ethylhexyl Salicylate, Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Potassium Cetyl Phosphate, Dicaprylyl Ether, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Oryza Sativa Bran Cera/Rice Bran Wax, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Hydrogenated Palm Glycerides, Diethylhexyl Butamido Triazone, Tocopheryl Acetate, Camellia Sinensis Leaf (White Tea) Extract, Nelumbo Nucifera (Lotus) Flower Extract, Nannochloropsis Oculata Extract, Porphyra Umbilicalis Extract, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Parfum/Fragrance,...Показване на още

Предупреждение

WARNING. Pressurised container: May burst if heated. Avoid spraying in eyes. IF IN EYES: Rinse cautiously with water for several minutes. Keep away from heat, hot surfaces, sparks, open flames and other ignition sources. No smoking. Do not pierce or burn, even after use. Protect from sunlight. Do not expose to temperatures exceeding 50 °C. 0,1% by mass of the contents are flammable. Keep out of reach of children.

Доставка и връщане

Време за доставка 1 - 3 работни дни

Прочетете нашите често задавани въпроси за повече информация относно доставката, цените и връщането на поръчки.

рециклиране

  • Разглобете продукта, за да не затруднявате усилията за рециклиране. Поставете картонената кутия в контейнера за рециклиране на хартия, контейнера в контейнера за метал или, ако няма такъв, в общия отпадък, а капачката в контейнера за рециклиране на пластмаса*. *Рециклирането зависи от местните политики и съоръжения.

подходящо за вегани

Безопасно за океаните

Съставки

Обградете се с положителни вибрации с луксозната гама продукти за тяло, обогатена с лотос и бял чай. Тази успокояваща колекция с комплекса Hydra Boost съдържа ултрахидратиращи продукти за мека и подхранена кожа. Лотосовият цвят и белият чай придават на колекцията свеж, летен аромат с леки цветни нотки.

Начин на употреба

Нанесете обилно слънцезащитен продукт около 30 минути, преди да се изложите на слънце (за да постигнете най-добри резултати), за да може той да се абсорбира от кожата и да има по-малка вероятност да се отмие, когато се изпотите. Редовно нанасяйте повторно, особено след изпотяване, плуване или подсушаване.

Hydra-Boost Complex

Поддържайте нивото на влага на кожата си с хидратиращ комплекс от алое вера, сквалан и водорасли. Този уникален комплекс помага за успокояване надехидратираната и жадна кожа и придава гъвкавост и еластичност на кожата Ви.

2023_Karma_Key_Suncare_FormulaOnly_1
icon_wellbeing
Погледнете Фактите

Знаете ли, че?

Предизвикващите стареене ултравиолетови лъчи могат да проникват през облаците. Могат дори да се отразяват от края на облака, което увеличава силата им. Носете SPF всеки ден, дори когато няма слънце. 

Как можем да ви помогнем?

Имате повече въпроси? Говорете с нашите експерти по WhatsApp или Messenger.